Anna Pettersson- på praktik i Yangon

Sälen

Publicerad 2012-12-16 10:37:43 i

Inleder jullovet med att jobba dubbelt varje dag.. Men det är riktigt roligt, känns verkligen inte som att det var 3,5 år sen jag åkte härifrån efter min sista säsong!

Det bästa är nog ändå att få träffa dessa underbara människor igen! Tack för en magisk kväll på högis!

3 december

Publicerad 2012-12-03 17:50:06 i Allmänt,

 
 
 Äntligen är vintern och kylan här! Det är alldeles vitt, kallt och härligt, till och med solen har vistat sig flera dagar i rad!
 
Helgen har bjudit på pepparkaksbak i Sala och sedan ett besök på badhuset som för övrigt ser exakt likadant ut som för X antal år sen när man var liten och var där med skolan:) Det var premiär för minstingen  och jag får nog säga att det blev succè!
 
Idag har vi "studiedag"... vad vi ska studera vette tusan så jag har äntligen haft riktig premiär för nya längskidorna! Var upp för nån vecka sen men då var det bara slask och skit så det räknas inte. Idag däremot bjöds det på -15, strålande sol och kalasbra spår!
 
 

Om

Min profilbild

Anna Pettersson

Anna Pettersson är mitt namn, en dam i sina bästa år som läser till reseproducent på Scandinavian College of Travel and Tourism. Skolan ligger i Orsa i Dalarna och därför har jag flyttat just hit! Utbildnigen innehåller väldigt mycket praktik och här tänkte jag dela med mig av detta. Mycket nöje!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela