Anna Pettersson- på praktik i Yangon

long time no see

Publicerad 2012-11-29 21:19:30 i Allmänt,

Skolan i all ära men det är ju inte så att jag inte ser tillbaka på dom senaste höstarna som spenderats på betydligt varmare breddgrader. Skulle göra iprincip vad som helst för att få sticka iväg just nu! kan vi inte bara stryka november månad med detta konstanta mörker ur almanackan?  Har just gjort klart ett arbete om Brasilien och drömt mig bort till ställen som detta:
 
 
 
Förra veckan var allt annat än lugn. På torsdagen hade vi den fruktade Amadeus tentan som jag, tack gode gud, klarade!!! Tror aldrig jag varit så nervös inför något och dessa tre timmar var det längsta på länge.
 
När tentan var skriven åkte vi raka vägen in till Mora för att ta bussen till Stockholm.Jag yrade runt ett tag på stan och tänkte shoppa lite men fick mest panik av allt folk så blev inte så mycket med den saken:)
 
Lite för sent och hyffsat stressade möttes jag och Camilla upp för en superdupersnabb middag-fix-drickavin timme i Sumpan för att sen glida ner till Friends Arena och Swedish House Mafia. Ord är överflödiga. Jag säger bara MAGISKT. Så enkelt är det. Hade lätt kunnat se alla tre konserterna.
 
Lördagen spenderades sen i Uppsala och på Krusenborgs Herrgård med 80 års firande för mormor Vera.
 
Underbart trevlig helg men som vanligt är man mer sliten efter helgen än innan:)
 
Just nu ser jag fram emot jullovet som kommer att börja med en veckas jobb i Hundfjället, nostalgi på hög nivå! Tror det kommer bli grymt roligt. Sen blir det julfirande, en vecka i Åre och framförallt. Massa tid med min fina kille.
 
 
 
 
 

15 november

Publicerad 2012-11-15 21:28:46 i Allmänt,

 
 
 
 
Så fasansfullt många timmar framför en dataskärm som jag spenderat dessa två veckor har jag aldrig gjort i hela mitt liv. Fy sjutton man blir ju knäckt i både kropp och själ!
Så idag tvingade jag ut mig själv (det var dock inte så svårt vill jag lova) på en liten promenad för att suga in det lilla dagsljus som fanns kvar och möttes av denna underbara himmel! Inte så tokigt i Orsa alla gånger.
 
Dessutom så har jag äntligen tagit mig till gymmet igen så ikväll blev det boxing... Herrejäklar vad jag inte kommer kunna röra mig ett par dagar framöver!
 
En vecka kvar till Amadeustentan så jag kommer fortsätta stirra in i skärmen några dagar till... Ska bli så skönt att få det överstökat! När den sen är gjort sticker jag till Stockholm och Friends Arena och SWEDISH HOUSE MAFIA med frugan. Kommer bli awsome!

bästa hjälpredan

Publicerad 2012-11-03 22:03:04 i Allmänt,

Jag skulle utan tvekan vilja påstå att vi har dom renaste mattorna i bilen i Sala, ja kanske till och med i hela Sverige!
 
och syrran din dammsugning var inte så pjåkig den heller!
 

Om

Min profilbild

Anna Pettersson

Anna Pettersson är mitt namn, en dam i sina bästa år som läser till reseproducent på Scandinavian College of Travel and Tourism. Skolan ligger i Orsa i Dalarna och därför har jag flyttat just hit! Utbildnigen innehåller väldigt mycket praktik och här tänkte jag dela med mig av detta. Mycket nöje!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela