Anna Pettersson- på praktik i Yangon

Snöööö!!!

Publicerad 2012-02-28 00:30:15 i Allmänt,


Det snöööar!!!!

Vilken lycka! Imorse när vi tittade ut kom det små små flingor från himlen. Då tänkte jag att ja det duger väl, borde iaf bli lite mjukare i backen. Väl uppe på berget började det kräka ner, vi var helt täckta efter att ha åkt liften upp! Underbart! Och det snöar fortfarande.. Det ända tråkiga är att vi har en bil med sommardäck:) Det fick bli snökjedje premiär dock utan större framgång..

Imorgon är det vi som är i backen klockan 09.00. Niklas kommer med stor sannolikhet få en strålande födelsedag!







Utflykt

Publicerad 2012-02-26 23:46:53 i Allmänt,

Hej allesammans!

Idag har vi varit på utflykt nere på byn. Shoppat lite, ätit lunch och varit på kasino. Olle vann 10 dollar. Vi andra spelade bort säkert 5 dollar var.

Niklas fina fågel (papegoja) från förra året här igen. Gissa om han är lycklig. Niklas alltså:)



North Star

Publicerad 2012-02-25 04:00:35 i Allmänt,

24 februari

North Star bjöd oss på massor med sol och det har varit galet varmt!!! Vi njuter i fulla drag:) Jag har till och med vågar åka över några rails.. Vi blir rödare om näsan och tröttare i benen.. Inte allt för vana att åka hela dagarna.. Olle stog för gårdagens bragd, en liten powernap innan kvällsmaten blev 13 timmars sömn, han vaknade iaf utvilad imorse.
Slänger upp lite bilder. Jag står mest för fika och solbilder, grabbarna får klippa ihop filmer som visar resten!

För övrigt så har jag tydligen sabbat dom tidigare inläggen, men om man klickar på bilderna så går det att se dom.



Rule number one

Publicerad 2012-02-24 06:31:05 i Allmänt,


Nu är vi på plats på Ski Run 1439 och har varit första dagen i backen! det bränner gött i ansiktet, solen har stekt på oss hela dagen. Men det var var en lång resa hit så ska ta det från början.

Vi lämnade alltså Båstad tidigt som attans onsdag morgon för att ta tåget till Kastrup. Där mötte vi upp Jonas och Olle som tagit det härliga nattåget från Gävle och Uppsala till grannlandet, så jag Philip och Niklas ska nog inte gnälla så mycket över att vi behövde gå upp tidigt:) När man ska på semester och befinner sig på en flygplats så blir det såklart första semester ölen oxå! det bästa var att klockan var halv tio..

Såklart slår det aldrig fel, alltid ska det vara nåt meck när vi ska checka in. Denna gång tyckte dom att vi skulle ha förbokat våra stora skidbagar men det står banne mig ingenstans att man måste göra det så det så! Gick vägen efter en stund iaf. Snabbt och enkelt tog vi oss till London, intog en lunch på Giraffen sen dags för nästa flight! Kan inte förstå hur vi lyckats förtränga den långa flygtiden dock, vi var helt säkra på att det skulle ta typ 8timmar. Ah men tjena. 11 tar det ju!! det är låååång tid på ett plan. Men med lite film, mat och snask klarade vi även den etappen. Yes äntligen framme i USA!! Vi höll på att tappa Philip i passkontrollen men lite spill får man ju räkna med:) När vi skulle hämta skidbagarna hamnade vi mitt i en stor grupp med amerikanska golfpensionärer, det var en syn kan jag lova!

Sen blev det taxi till bilfirman, packar in allt i bilen och ska rulla iväg, ja då fungerar inte alla bilbälten så efter lite funderande från biluthyraren blev det till att byta bil och packa om allt igen. En fin bil fick vi iaf! Efter ett par timmars körning började det skrika i våra magar så vi började snurra runt för att hitta ett Mc donalds. Stannar till och frågar efter vägen, kör vidare. Då kommer farbror polisen och stoppar oss. Jonas hissar ner rutan och polismannen säger - Rule number one when you driving at night, turn on your lights. Hahaha! Bra gjort där! Men vi blev nog stoppade av Kaliforniens snällaste polis för han önskade oss en trevlig semester och sen kunde vi köra vidare...

Att komma fram till Ski Run kändes lite som att komma hem och att vi inte ens varit härifrån, förutom den totala avsaknaden av snö då förstås! Vi har vetat hela tiden att det snöat extremt dåligt denna vinter men oxå att det sjuka mängden som vi fick äran att se förra vintern var något utöver det vanliga! Vi deppar inte ihop över detta utan vi har haft en riktigt j-la bra första dag i backen! Solen har stålat från en klarblå himmel, säkert 10 grader varmt nere i byn och max ett par minus uppe på berget. Vi (mest jag) är redan knallröda i ansiktet så snart är googelbrännan ett faktum! Pisterna var riktigt bra på förmiddagen och grabbarna har fått leka av sig i Ante up Park som ska vara väldigt mycket bättre än senast!

Imorgon styr vi kosan mot North Star för at se vad dom har att erbjuda, jag tänkte bjuda på lite bilder!

Hej sålänge!

Testing!

Publicerad 2012-02-21 23:31:23 i Allmänt,




Efter påtryckningar från syster och lite funderande fram och tillbaka har jag nu bestämt mig för att jag ska jag ge mig på att skriva lite om denna resa! hur det kommer gå eller om det blir kul att läsa är en anna femma! Bilden ovan visar hur gött vi hade det förra året!
Prio ett blir ju att försöka snygga till sidan men det vet jag inte hur man gör så det kommer senare:)
Imorgon bitti sticker vi iaf, taxin kmmer 06,00, förbannat tidigt! men vad gör det, vi har ju semester!

Let`s go!

Om

Min profilbild

Anna Pettersson

Anna Pettersson är mitt namn, en dam i sina bästa år som läser till reseproducent på Scandinavian College of Travel and Tourism. Skolan ligger i Orsa i Dalarna och därför har jag flyttat just hit! Utbildnigen innehåller väldigt mycket praktik och här tänkte jag dela med mig av detta. Mycket nöje!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela