Anna Pettersson- på praktik i Yangon

Farväl Lake Tahoe

Publicerad 2012-03-22 02:56:06 i Allmänt,

Gokväll!

Tyvärr så la vårat internet ner sista dagarna i Tahoe, tänk så handikappad man blir! Så nu kommer ett litet farväl-inlägg:

Nu har vi alltså åkt skidor för sista gången denna resa. Det är med sorg i hjärtat som vi lämnar Heavenly, vi har haft det utomordentligt bra i nästan 4 veckor. Vädergudarna var verkligen med oss på slutet och det kom över en meter snö under våra 3 sista dagar. Det tackar vi för, hade kännts ganska trist att avsluta med regn och slask..

Det kändes verkligen helt fel att börja packa i måndags kväll. Tiden har gått alldeles för fort. Känns som en evighet sen vi var hemma och jobbade och nu har snart över en månad bara swischat förbi. Tiden går för fort när man har roligt helt enkelt!



Men än är inte resan slut! Nu är vi laddade för tre dagar i San Francisco, förhoppningsvis fyllda med massa shopping och turistande.

Skepp å hoj!

.............. Vem vet, vi kanske kommer tillbaka till Tahoe nångång i framtiden:)

Kommentarer

Postat av: Lena (Christofers mamma)

Publicerad 2012-04-24 15:48:26

Hej

Vilka fina snö bilder. Ser helt underbart ut. Såg din blogg på julias. Kunde inte låta bli att titta.

Lena

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Anna Pettersson

Anna Pettersson är mitt namn, en dam i sina bästa år som läser till reseproducent på Scandinavian College of Travel and Tourism. Skolan ligger i Orsa i Dalarna och därför har jag flyttat just hit! Utbildnigen innehåller väldigt mycket praktik och här tänkte jag dela med mig av detta. Mycket nöje!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela