Anna Pettersson- på praktik i Yangon

PUDER

Publicerad 2012-03-02 01:04:17 i Allmänt,

Hej svejs!

Några dagar sen sist.. Hunnit med en massa roliga saker. Niklas har fyllt år! Vi spenderade dagen i backen, riktigt nice åkning i skogen med ca 40 cm nysnö! På eftermiddagen hade vi födelsedags fika med kaffe och tårta. Senare intog vi en delikat middag på Appelbee`s och gick sen vidare till Hanna`s kasino där jag drog hem storkovan, hela 27.91 dollar:)

Det har snöat som dom bara den sista dagarna och med snön har det även kommit världens storm så det går knappt att vara ute. Igår blev det därför inget besök i backen, knappt några liftar som varit öppna för den delen heller.. Vi drog istället fram alla snöskyfflar vi kunde hitta och bygget av årets skogspark har börjat.

Idag tänkte vi åka till Kirkwood, ett ställe ca 40 minuter härifrån som Vail resort just köpt upp och där våra liftkort oxå gäller, men när vi tittade ut imorse insåg vi ganska snart att det inte var någon ide eftersom att vi måste köra med snökedjor.. Får bli en dag med lite snällare vägar. Vi drog upp till Heavenly istället och åkte ett par timmar. Blåser fortfarande massor så var bara några få liftar öppna. Vi har fortsatt skogspark bygget och om jag får bestämma blir det ett dopp i bubbelpoolen innan dagen är slut!

Just jäklar glömt det viktigaste! Vi har gjort vinterns bästa köp. Ett par snowjoggings för 25 dollar! Nu ska vi inte frysa om fötterna mer.

Bjuder på lite bilder så slipper ni läsa en massa trams!


Kommentarer

Postat av: Åsa

Publicerad 2012-03-02 05:03:59

Härliga bilder o snygga pjuck!!

Postat av: jessica

Publicerad 2012-03-02 07:36:35

Men snygga skor!! och jag älskar tårtan, vem är det som ligger inne med den kunskapen:P Ha det bäst!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Anna Pettersson

Anna Pettersson är mitt namn, en dam i sina bästa år som läser till reseproducent på Scandinavian College of Travel and Tourism. Skolan ligger i Orsa i Dalarna och därför har jag flyttat just hit! Utbildnigen innehåller väldigt mycket praktik och här tänkte jag dela med mig av detta. Mycket nöje!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela